Om os

Bag biløkonom står en dimmitantforening der binder årgangene sammen som du kan læse mere om her på siden.

Foruden den står der 3 top motiveret vejleder klar til at bidrage til udvikling og støtte igennem din periode som biløkonom. Du kan læse mere om vejlederne nedenunder.

Erhvervsakademiet Århus

Finn Rolighed

Finn rolighed
Finn har været koordinator på biløkonomuddannelsen, siden den startede i Aarhus i 2001. Oprindelig er Finn morsingbo, men han har boet i Aarhus siden 1975. Finn varetager kontakten med brancheorganisationerne, virksomhederne og de studerende og står i store træk for planlægning og udvikling af uddannelsen. Af uddannelse har Finn en cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus, kombineret med studier på Iowa State University i USA. Før Finn startede med undervisning, var han marketingchef i byggebranchen og leder af en marketingafdeling hos Sabroe (det nuværende Johnson Controls) på B2B-markedet. Finn bor i Viby J, er gift og har tre børn, som alle er under uddannelse. I fritiden er Finn aktiv inden for sport med en baggrund som tidligere eliteløber. Nu er det vinterbadning, mountainbike, motionsgymnastik, lidt lystfiskeri og tennis, der er med på listen over populære aktiviteter. Som Morten er Finn stor AGF fan, medlem af fanklubben og følger mange af deres kampe på Århus Stadion, ligesom han også følger Aarhus Håndbold og Mors-Thy i håndboldligaen.

Uddannelseskoordinator
E-mail: firo@eaaa.dk
telefon nr: 7228 6235

 

 

Anne Sejer Hansen

Anne Sejer Hansen

Anne er vejleder og medkoordinator på Biløkonomuddannelsen i Aarhus og har været ansat som underviser på Erhvervsakademi Aarhus siden 2012. Her underviser hun i markedsføring, organisation, supply chain og projektledelse på markedsføringsøkonomuddannelsen og Professionsbacheloruddannelsen i Salg og Markedsføring.Baggrunden for Annes tilknytning til Biløkonomuddannelsen skal findes i hendes lange karriere i bilbranchen, hvor hun i 11 år var ansat i Semler Gruppens retail-division, først som ansvarlig for kædens Aarhus-forretninger og senest som marketingchef for de 13 forhandlere i den daværende SMC-Biler-kæde. Oprindelig er hun uddannet Cand. Merc. Int. fra Aarhus Universitet (Handelshøjskolen) og har efterfølgende gennemført uddannelser inden for blandt andet ledelse og projektledelse. Anne har været bosat i hhv. England, USA og Frankrig før og under sine studier og har desuden stor international erfaring fra et job som salgschef hos en mindre dansk designvirksomhed.

Uddannelseskoordinator
E-mail: ah@eaaa.dk

CPH Business

Duccio Nuoto

Duccio Nuoto andet
Duccio er koordinator på Biløkonomuddannelsen i København. Duccio har været ansat på CPH Business som underviser siden 2009, hvor han underviser i virksomhedsøkonomi, investering & finansiering samt statistik.
Tidligere har Duccio været ansat i medicinal- og medicoindustrien, hvor han gennem en 10-årig periode var ansat som controller hos bl.a. Novo Nordisk og Coloplast. Oprindelig er han uddannet økonom (cand.polit.) fra Københavns Universitet efterfølgende suppleret med diverse enkeltfag og kurser ved Copenhagen Business School. Sin internationale erfaring har Duccio fra Asien, her i blandt Vietnam, hvor han tidligere har været bosat i knapt to år.

Uddannelseskoordinator
Tlf. nr: 3615 4716
E-mail: dunu@cphbusiness.dk

%d bloggers like this: