Profil af studerende og dimittender

Langt de fleste biløkonomstuderende er i 20’erne. De fleste er mænd, men vi oplever en stigende interesse for piger som ønsker at gennemføre uddannelsen. Som biløkonomstuderende studere man sammen med markedsføringsøkonom og det gør, at der oftest er en lige fordeling mellem mænd og kvinder. Fælles for biløkonomerne er en stor interesse for biler, kombineret med interessen for især salg og marketing.

Allan Møller Andersen (Gunner Due Biler A/S – årgang 2014-2016)
Bilbranchen har altid været et stort trækplaster for mig, men samtidig ønskede jeg ikke den traditionelle salgsvej. Jeg ville gerne have muligheden for at tilføje noget til virksomheden, som gør dagligdagen nemmere på alle niveauer.
Biløkonomuddannelsen giver mig en bredere indgangsvinkel og et stabilt fundament i en branche som er i en storm af en udvikling.

Louise Kirkegaard (RAF Motors A/S – årgang 2015-2017)
Jeg har valgt at tage biløkonomuddannelsen fordi jeg ønsker at arbejde i bilbranchen, men var i tvivl om, hvilke områder der havde min interesse mest. Biløkonomuddannelsen ville derfor kunne give mig nogle teorier, som jeg kunne bruge i praksis og hermed få et bredere perspektiv på bilbranchen.

Rikki Esmann Ebsen (Via Biler A/S, filialchef – årgang 2008-2010)
Jeg valgte biløkonomuddannelsen da jeg ønskede at arbejde i bilbranchen og samtidig få muligheden for at få hands-on erfaring suppleret med teoretisk viden.

Jacob Hindse-Nielsen (Jacon Biler A/S) – årgang 2016-2018)
Jeg valgte biløkonomuddannelsen da jeg så denne, som en god mulighed for at blive en mere komplet medarbejder for den fremtidige bilforretning. Det var for mig meget tiltalende, at man kunne kombinere teori med praksis. Mange af de nye værktøjer som vi får på studiet, kan vi få afprøvet med det samme i praksis i vores praktikvirksomhed.

Frederik Mowitz (Kronborg Auto A/S – årgang 2015-2017)
Biløkonomuddannelsen tiltalte mig rigtigt meget, da jeg mener at dens struktur er bygget rigtig godt op. Jeg synes det er en fantastisk mulighed at kunne sidde på skolebænken, lære en masse teori og efterfølgende gå ud i min virksomhed og afprøve den. Gennem forløbet kommer man på mange brancherelateret workshops og studieture som gør at man får skabt et enormt stort netværk på tværs af Danmark og jeg er sikker på at mit netværk fremadrettet vil komme mig til gode.

%d bloggers like this: